Onroerendgoed

Het investeren in onroerend goed in landen als Tsjechië blijft blijkbaar een lucratieve bezigheid.
De door de betrouwbare internationale informatiebronnen laatst gepubliceerde cijfers spreken een duidelijke taal. Wie vijf jaar geleden Tsjechisch onroerend goed heeft gekocht in een interessante locatie, heeft de waarde van zijn investering met 15% per jaar zien stijgen. En de reden daarvoor is eenvoudig. Tsjechië is een prachtig en rustig land dat veel te bieden heeft.
Het land is letterlijk bezaaid met (familie)skipistes, meren, rivieren, burchten, forten, kastelen, verschillende natuurreservaten en boeiende historische steden met culturele monumenten van een grote historische waarde. Vooral de nieuwe trends en vormen van recreatie (agrarisch toerisme, rafting, bergwandelingen en -beklimmen, mountainbiking, paardrijden, golfen), waar het Tsjechische landschap ideaal op in speelt, bieden talloze mogelijkheden om zich te vermaken.
In eerste instantie lijkt de investeringsprocedure een ingewikkelde zaak te zijn, zeker voor degenen die de weg in Tsjechië niet kennen, maar de praktijk leert anders. Goed geïnformeerde ondernemers ondervinden weinig problemen aangezien ze gebruik maken van professionele dienstverleners en zich daarbij goed realiseren dat “snelheid niets is zonder controle”. En dat betekent ook dat u daarbij de gelegenheid zult krijgen om rustig de gehele procedure te bekijken en de juiste beslissing te nemen. Heeft u het huis dat u zocht gevonden, dan hoeft u daadwerkelijk alleen maar een paar handtekeningen in Tsjechië te zetten en zich aan de vooraf duidelijk met u doorgenomen en schriftelijk overeengekomen financiële verplichtingen te houden. Onze mensen regelen de rest.
Voor meer informatie klik op de websites: www.tsjechischonroerendgoed.info, www.tsjechischehuizen.nl, www.czech-mountains.com, www.holidayinfo.cz, www.czechtourism.com of www.czechcot.com.
Ons motto is:   Eerlijk  –  Betrouwbaar  –  Direct  –  Doeltreffend